iDEE –Tervetuloa International Digital Education Exhibition 2019 -tapahtumaan!

Aika:2019-10-24 17:46:52


iDEE - International Digital Education Exhibition on interaktiivinen digitaalisen opetuksen ja opetussovellusten esittelytapahtuma Hangzhoussa, Kiinassa. Sen aikana osallistujilla on mahdollisuus päästä suoraan kosketukseen Kiinan laajan koulutussektorin kanssa.Tavoitteena on kehittää osapuolia hyödyttävää yhteistyötä teknologian, sisällöntuotannon, hallinnon, henkilöstön, brändien hallinnan sekä markkinoiden laajentamisen osa-alueilla. Tapahtumassa voi myös  perehtyä uusimpiin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen trendeihin sekä vaihtaa ajatuksia muista maista tulevien esittelijöiden kanssa. Näytteillä on esimerkiksi digitaalisia opetusvälineitä ja -tiloja, teknologiaa ja ohjelmistoja ja brändejä niiden taustalla. Erityisesti esitellään digitaalisia opetussisältöjä STEAMiin (science, technology, engineering, arts and mathematics) ja kielten oppimiseen liittyen.
Sumino Oy on iDEEn virallinen ja eksklusiivinen kumppani Suomessa. Autamme tapahtuman markkinoinnissa ja palvelemme suomalaisia yrityksiä tapahtumaan osallistumiseen liittyvissä järjestelyissä. Tapahtumaan on varattuesittelyosastoja USA:sta, Isosta-Britanniasta, Suomesta, Saksasta, Italiasta, Israelista, Japanista ja Kiinasta.


Tapahtuman teemoja vuonna 2019:

1.       Kun perinteinen opetus ja teknologiset innovaatiot kohtaavat,  onko edessämme uhkia vai mahdollisuuksia?

2.       Miten tiede ja teknologia voivat palvella oppimista ja opetusta?

3.       Kuinka vaalia ja kehittää lasten kekseliäisyyttä?

4.       Millaisia yhteyksiä voidaan luoda koulujen, yhteisöjen, perheiden ja yritysten välille?

5.       Mitä ovat koulutuksen ja oppimisen innovaatiot?


Mukana on kiinalaisia sekä kansainvälisiä kouluja, oppilaitoksia sekä opetusalan yrityksiä.Opetusalan start-upit, tiede- ja innovaatioprojektit esittelevät tuotteitaan sekä toimintaansa. Maahanmuuttaville opetustyön ammattilaisille tarjotaan myös mahdollisuus tutustua työnantajiin. Tapahtumassa on mukana 100 kansainvälistä asiantuntijaa, huipputason kouluja ja opettajia. Ammattilaisfoorumin pääteemoja ovat innovaatio, koulutus ja opetus sekä ajattelu. Puheenvuorot tulkataan englanniksi ja kiinaksi.


iDEE:n aikana perustetaan tapahtumassa uusi Alliance of Future Principals -yhteenliittymä. Helsinkiläisen Ressun lukion rehtori Ari Huovinen on kutsuttu hankkeen johtajaksi. Lisäksi paikalle kutsutaan International Association of Principals (ICP)-järjestön aiempi johtaja Ari Pokka sekä tunnettuja alan vaikuttajia eri puolilta maailmaa. Puheenaiheina ovat mm. innovatiivinen ajattelu, opetuksen tutkimus sekä käytännön opetustyö eri näkökulmista.


Tapahtumia iDEE:n aikana:

Intelligent Robot Combat Competition (IRFC) järjestetään 25. – 27.10., mukana on 600 joukkuetta yli 200 korkeakoulusta.

Yritysvierailu Alibaban pääkonttoriin on ohjelmassa 29.10.

LISÄÄ

Sumino Oy pidättää kaikki oikeudet.

 • Linkit

  Esittely

  Koulutuspalvelu

  Ajankohtaista

  Tapahtumia

 • Yhteystiedot

  Postilaatikko:info@sumino.fi

  Puhelin:+358 50 475 9539

  Osoite:Pinninkatu 55 A, 33100 Tampere

  WeChat:SuminoEducation

  Facebook:Sumino Oy

  Instagram:sumino_oy