Ammatillinen koulutus1. Lyhytaikainen opiskelijavaihto: Kiinalaiset ammattikoulut voivat järjestää opiskelijoille lyhyt- tai pitkäkestoisia vaihto-ohjelmia ja tarjota opiskelijoilleen mahdollisuuksia esimerkiksi harjoittelujaksoihin.

 

2. Kesä- ja talvikoulutus: Kiinalaiset ammatillisen koulutuksen oppilaitokset voivat järjestää opiskelijoilleen lyhyt- tai pitkäkestoista harjoittelua kesä- tai talvilomien aikaan. Harjoittelun päätyttyä opiskelijat voivat saada Euroopan-laajuisesti hyväksyttyjä opintopisteitä. Loistavaa opintomenestystä osoittaneet opiskelijat voivat saada jopa mahdollisuuden opiskella ulkomailla.

 

3. Ammatillinen opettajakoulutus: Kiinalaiset ammattikoulut voivat järjestää opettajilleen lyhyt- tai pitkäkestoista täydennyskoulutusta Suomessa. Koulutuksen aikana opettajat voivat tutustua suomalaiseen opetussuunnitelmaan ja opetusmenetelmiin ja hyödyntää opittua omassa työssään.

 

4. Yhteistoiminnallinen koulutus: Suomalaisen ammatillisen koulutuksen erinomaisten resursseja hyödyntämällä Sumino voi itsenäisesti tai yhteistoiminnassa perustaa ammatillisia oppilaitoksia Kiinaan, tuoda Kiinan ammatilliseen koulujärjestelmään kansainvälisiä hyväksi havaittuja piirteitä ja auttaa näin parantamaan Kiinan ammatillisen koulutuksen laatua.

 


Tällä hetkellä tärkeä yhteistyöhanke Suminon ja Kiinan välillä on perustaa Kiinaan lähihoitajakoulu. Sen tarkoituksena on kouluttaa ryhmä hoitotyön ammattilaisia, joilla on oikea asenne ja erinomaiset taidot. He työskentelevät Kiinan ikäihmisten parissa. Tämä koulutus voisi osaltaan auttaa ratkaisemaan ongelman, joka liittyy väestön ikääntymiseen ja taitavien ammattilaisten vähyyteen alalla.  


Lisää

Sumino Oy pidättää kaikki oikeudet.

 • Linkit

  Esittely

  Koulutuspalvelu

  Ajankohtaista

  Tapahtumia

 • Yhteystiedot

  Postilaatikko:info@sumino.fi

  Puhelin:+358 50 475 9539

  Osoite:Pinninkatu 55 A, 33100 Tampere

  WeChat:SuminoEducation

  Facebook:Sumino Oy

  Instagram:sumino_oy