Oppimisympäristöratkaisut

Sanotaan, että ympäristö muokkaa ihmistä. Oppimisympäristöjen rooli on kiistaton; parhaimmillaan se tulee yksilön ja yhteistön kasvua, oppimista ja vuorovaikutusta. Hyvin toimivat oppimisympäristöt edistävät vuorovaikutusta, osallistumista ja yhteisöllistä tiedon rakentamista. Ne myös mahdollistavat aktiivisen yhteistyön koulun ulkopuolisten yhteisöjen tai asiantuntijoiden kanssa. Suomi on yksi ensimmäisistä moderneista valtioista, joka tunnusti oikeanlaisen oppimisympäristön merkityksen koulumenestyksen edistäjänä ja vei aiheesta kerätyn teoriatiedon käytäntöön.


Suminon tarjoamat oppimisympäristöratkaisut pohjautuvat parhaaseen suomalaiseen osaamiseen kunkin maan kulttuurin ominaispiirteet huomioiden. Suminon palvelut sisältävät kouluympäristöjen, iltapäiväkerhojen ja koulun ulkopuolisten tilojen oppimisympäristöjen suunnittelun.Sumino yhteistyössä suomalaisten koulutusasiantuntijoiden, korkeakoulujen ja maan parhaimpiin lukeutuvien oppimisympäristöjä ja sen kalusteita suunnittelevien toimijoiden kanssa yhdistävät suomalaisen muotoilun koulussa ja sen ulkopuolella olevien opetustilojen ja -tilanteiden kanssa.


Yli puolet suomalaiskouluista hyödyntää Suminon yhteistyökumppanien palveluita oppimisympäristöjensä suunnittelussa ja toteutuksessa.  Suminon oppimisympäristöratkaisuja voidaan hyödyntää uusien koulujen lisäksi myös jo olemassa olevien koulujen tilojen parantamiseksi.


Lisää

Sumino Oy pidättää kaikki oikeudet.

 • Linkit

  Esittely

  Koulutuspalvelu

 • Yhteystiedot

  Sähköposti:info@sumino.fi

  Puhelin:+358 50 475 9539

  Osoite:Pinninkatu 55 A, 33100 Tampere

  WeChat:SuminoEducation

  Facebook:Sumino Oy